Referenties

“Snel en deskundig”

Léon heeft samen met een collega snel en deskundig de ketel aangepast voor dubbel gebruik, een airco geplaatst en alles netjes ingeregeld zodat het ook werkt. Prima service, snel en tegen een goede prijs.

Arjen Jeninga Amstelveen

“Wij zijn zeer tevreden”

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Léon van Eijk, eigenaar van Techniek Assist voor het plaatsen van twee nieuwe design radiatoren.
Hij heeft de capaciteit van de te plaatsen radiatoren doorgerekend en ons vervolgens geadviseerd over de typen radiatoren. Wij hebben het model gekozen en hij heeft de aanschaf en plaatsing voor ons gedaan. Hierbij moesten ook nieuwe leidingen geplaatst worden. Het resultaat is prachtig
geworden.

Wij zijn zeer tevreden over het contact met Léon en de afhandeling van de opdracht. Duidelijke offerte, acceptabele betalingscondities en nette afwerking van zijn werkzaamheden.
Wat ons betreft heeft Léon goede service geleverd en mochten wij in de toekomst op het gebied van luchtkoelingsystemen, verwarming of loodgieterswerkzaamheden een expert nodig hebben, gaan wij zeer zeker hem hiervoor benaderen.

Jolanda van Montfoort IJsselstein

“Betrouwbare en vakbekwame partner”

Wij hebben Techniek Assist  ingehuurd voor het verbouwen van onze woning. Hierbij is gebleken dat Techniek Assist een betrouwbare en vakbekwame partner is voor werkzaamheden van elektrotechnische en sanitaire aard. Werkt volgens afspraak, denkt mee en geeft zijn vakkundig mening als dat nodig is. Kortom een geslaagde samenwerking.

Oscar Klinckenberg Den Haag

“Heel prettig om mee te werken”

Heel prettig om met Léon te werken. Na een duidelijke intake en offerte is eigenlijk alles volgens plan gegaan.
De klus is naar volle tevredenheid geklaard en ik kan hem dan ook aan iedereen, zonder enig voorbehoud, aanbevelen!

Bert Jan Huegen Bunnik

“Echt vakmanschap!”

Heel erg bedankt voor het mooier maken van ons huis.
Wat een fijne en stille ketel heb je opgehangen en op een hele fijne manier. Echt vakmanschap!
Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!!

Mette & Martijn Splinter Diemen

“Léon denkt mee, werkt netjes”

De laatste zomer vonden wij de tijd rijp voor een airco.  Door familie en kennissen werd ons als installateur Techniek Assist aanbevolen.  Dat vanwege de goede ervaringen met deze installateur.  Na zorgvuldige opname van onze wensen en de mogelijkheden in onze situatie kregen we een uitgebreide offerte. De levering gebeurde keurig volgens de opgegeven planning. Léon denkt mee, werkt netjes en is prettig in de omgang. 

Marie-José en André van de Hoef Bodegraven