Elektrotechniek

Tijden veranderen, de wensen van zowel bedrijven als particulieren nemen toe en zij stellen hoge eisen aan design en gebruiksgemak van techniek. Elektrotechniek is een breed specialisme.

Lees meer

CV-installatie

Voor het verwarmen van een ruimte of het leveren van warm water is de CV-ketel een belangrijk onderdeel in een gebouw. Ook al is de ketel jaren goed onderhouden, er komt een tijd dat deze aan vervanging toe is.

Lees meer

Klimaattechniek/Warmtepomp

Met behulp van airconditioning zorgt u ervoor dat de temperatuur en luchtvochtigheid binnen uw bedrijf of bij u thuis, op een aangenaam niveau wordt gehouden.

Lees meer

Luchtbehandeling

Steeds meer bedrijven en particulieren hechten veel waarde aan de luchtkwaliteit binnen het bedrijf of in eigen huis. Een slechte luchtkwaliteit beïnvloedt de concentratie en het humeur en is zelfs slecht voor de gezondheid.

Lees meer

Sanitairtechniek

Waar gewerkt en geleefd wordt, komt men in aanraking met sanitairtechniek. In ieder gebouw kom je deze techniek, alle koud- en warmwaterleidingen, riolering en regenwaterafvoer tegen.

Lees meer

Zonne-energie

De vraag naar installatie van zonnepanelen (pv-installaties) is enorm toegenomen. Steeds meer bedrijven en particulieren willen minder afhankelijk zijn van energieorganisaties en zelf (groene) energie opwekken.

Lees meer

"Léon heeft samen met een collega snel en deskundig de ketel aangepast voor dubbel gebruik, een airco geplaatst en alles netjes ingeregeld zodat het ook werkt. Prima service, snel en tegen een goede prijs."

Arjen Jeninga - Amstelveen